— Vi lever i en ständigt föränderlig tillvaro. Vi har våra virtuella tillhåll vi gör oss hemmastadda i men inget går riktigt att ta på. Vissa som hittar hit nu kanske bekantar sig med Ilovelemonade.se för första gången, andra har hängt med i flera år. Jag har hunnit bli tjugosju år nu, jag startade min första blogg när jag var fjorton. Lemonade.webblogg hette den då. Domänen Ilovelemonade fyller fem år i år. Jag har precis rensat, städat upp, omorganiserat. Ni som önskar foton eller texter från arkivet kan få det på begäran. Men det blir en ny resa med blank start nu. Kanske för att tanken på att flera år tillbaka av mitt liv känns rätt märkligt att ha publicerat på en hemsida. Kanske för att det var dags för en ombyggnation av hela sidan, responsiv för olika enheter, mer tydlig och lättnavigerad.

      Säg gärna hej om du vill, eller kom med åsikter och önskemål om vad du skulle vilja läsa om här. Direktlänken till bloggen är numera www.ilovelemonade.se/blog. Kärlek!


      Welcome to a new beginning with ilovelemonade.se, I’ve always have visitors from around the world, and for that I am blessed. I can’t believe You all find my website, blog and portfolio from all these countries far, far away from where I’m based, in north Sweden. I’m re-building my site for a better, responsive and more easy navigated experience. I will not write in english, but I think the photos and most of it will make some sense anyway, even if You’re not speaking swedish. I hope You’re joining me on my journey.

      COMMENTS