Cabo verde

sal_intro

 

2017 är här sen länge och jag har varit disträ med att ta mig tid till att sätta mig ner och sortera i mina foton. Hittar tillbaka hit med en återblick till innan jul då jag och Sebastian var på ön Sal i Kap Verde och bara njöt av att få vara med varandra på en tropisk ö mitt i Atlanten.

 

2_caboIMG_3335IMG_3603-2

Sal är Kap Verdes främsta turistö och öbornas egna slogan som inte sällan används som hälsningsfras till turister är No Stress; och som ni ser på alla foton är det himla lugnt överallt. Det är inget folkmyller någonstans och vyerna är stora, ensliga- och vackra. Känslan av att man befinner sig på en ö följer med överallt ♥

cabo_4cabo-5Untitled-3

På min födelsedag (18 december) var vi på utflykt i ökenlandskapen med egen hyrbil. Vi upptäckte nya öde stränder, tog oss upp på ett berg, fastnade med bilen i sanddynerna. Framförallt tog vi dagen precis som den kom vilket jag älskar! Ökenvyerna var surrealistiskt vackra.

 

sal_10

cabo-7cabo-6

Är så glad över att vi hyrde bil 3 dagar. Det kändes som att vi hann se hela ön! (som iofs bara är 3 mil lång med en maxbredd på 1 mil). Alla gör som dom vill men jag hade nog aldrig kunnat flyga 8 timmar bort i världen för att bara vara i samma turistort och se samma saker varje dag. Älskar att se- och känna känslan i nya platser!

IMG_3290cabo_3

 

Tack Kap Verde ♥