b5b2IMG_3084

   nij

   b1b3b4

    

   18 februari släppte Lana Del Rey sin senaste låt ’LOVE’ och jag älskar den. Jag har alltid gillat Lana Del Rey men sen jag såg henne live på den här magiska festivalen, Vida Festival i Vilanova i la Geltrú (liten stad i Barcelona-provinsen) är hennes musik så mycket mer för mig. De här dagarna var så knäppa och fina. Jag och min spanska vän Juan som bor i Sevilla och som jag känt sen jag var tonåring bestämde oss för att gå på Vida tillsammans och möttes upp i Barcelona utan att ha setts på flera år och ni vet med vissa vänner kan det bli lite stelt när man inte setts på någon månad bara, men det var precis som att vi hade setts igår och vi hade världens bästa festivaldagar. Det var som när Alice ramlar ner i Underlandet att gå in på Vida Festival.

   Nu ska jag fortsätta lyssna på Love fast i hörlurar ute i den norrbottniska vårsolen |

   COMMENTS