JIMMIE + EMIL

    

   Jimmie och jag lärde känna varandra i en vacker men märklig tid som många unga vuxna går igenom. En sån där vilsen period då livet är lite stökigt, vi hade båda precis kommit ur varsitt långt förhållande och började jobba tillsammans, ganska snart var det även bara Smedjegatan som skilde våra lägenheter åt. Vi festade i Jimmies lägenhet och var bakis i min. Vi hittade oss själva, varandra- och vänner för livet. När vi blickar tillbaka på den här perioden är det med en gnutta nostalgi och mycket värme, men egentligen var vi mest ganska vilsna där och då. Och helt plötsligt var framtiden här! Nu, 4 år senare; då Jimmie hälsar på mig med Emil, då jag fotograferar dom i min och Sebastians säng; medan min dotter ligger och sover i sin. Livet alltså ♡

    

    

   COMMENTS